Royal Smilde Natura

Wij draaien onze hand niet om voor een uitdaging en denken maar wat graag na over hoe we bestaande productgroepen en processen nog beter in kunnen richten. Vanuit dat gedachtegoed is het niet meer dan logisch dat Royal Smilde Natura op den duur het daglicht zag. Een uniek, efficiënt concept: het leveren van frituurolie en tegelijk ophalen van gebruikte olie. Een haal- en brengservice die de ondernemer ontzettend veel denk- en regelwerk scheelt.

We leveren dus niet alleen nieuwe Natura frituurolie, we nemen gebruikte frituurolie direct weer mee tegen een mooie vergoeding. Die gebruikte olie wordt op haar beurt weer gegarandeerd verwerkt tot duurzame biobrandstof. Dat is goed voor het milieu, want zo wordt de energie uit het restproduct gebruikt als brandstof. En omdat over smaak niet valt te twisten hebben wij voor frites, snacks, oliebollen en vis verschillende recepturen frituurolie ontwikkeld.

Werk dat letterlijk (bio)energie oplevert

Wij zijn trots op wat we doen, maar ook met wie we het doen. We blijven namelijk continu innoveren, maar ook met liefde investeren in onze collega’s. Heb jij een goed idee of weet jij hoe het anders kan? Laat maar zien! Je krijgt de ruimte om te doen waar jij goed in bent. Want wij weten als geen ander dat ons werk beter, soepeler en efficiënter wordt als jij je ook thuis voelt in je functie.

We zijn echt een familiebedrijf: de sfeer blijft altijd warm, laagdrempelig en betrokken. Ons motto? Voortdurend te werk met een focus op continuïteit en kwaliteit in het belang van klanten, leveranciers en medewerkers. Natura is een van de snelst groeiende onderdelen van Royal Smilde, en we willen niets liever dan die groei vasthouden. Kom jij helpen onze geoliede machine nog soepeler te laten lopen?

welkomthuis-natura-banner