Royal Smilde Foods

Bij Royal Smilde Foods doen we pas werk om je vingers bij af te likken. Salades, sauzen en spreads, cooking, baking en spreading, quiches en pies: in Heerenveen en Oosterwolde is niks ons te gek en werken we iedere dag aan 

Bij Royal Smilde Foods doen we werk om je vingers bij af te likken. Salades, sauzen en spreads, cooking, baking en spreading, quiches en pies: in Heerenveen en Oosterwolde is niks ons te gek en werken we iedere dag aan duurzame, innovatieve producten voor onze klanten. Grote kans dat je regelmatig zonder het te weten een product van Royal Smilde Foods in jouw supermarktmandje hebt liggen. We leveren namelijk aan bekende nationale en internationale supermarktketens en restaurantformules. Van België en Duitsland tot Azië en West-Afrika, je komt ons overal tegen. We onderscheiden ons door de zaken net even anders te doen. Met onze jarenlange ervaring zijn we een gewaardeerde sparringpartner voor onze klanten. We denken mee en spelen actief in op nieuwe ontwikkelingen.

Met een gevarieerde groep van enthousiaste collega’s, verdeeld over onze locaties in Heerenveen en Oosterwolde, werken we dagelijks aan heerlijke producten én aan onze eigen ontwikkeling.

Bij Royal Smilde Foods kun je echt impact maken

Wij zijn trots op wat we doen, maar ook met wie we het doen. We blijven namelijk continu innoveren (in Heerenveen werken we sinds kort in onze gloednieuwe productiehal én met nieuwe robotica en aluminium tanks) maar ook met liefde investeren in onze collega’s. Heb jij een goed idee of weet jij hoe het anders kan? Laat maar zien! Bij ons is het liever regel dan uitzondering dat onze medewerkers groeien naar heel andere functies dan waar ze ooit begonnen zijn. Hoe dan ook: je krijgt de ruimte om te doen waar jij goed in bent.  Want wij weten als geen ander dat ons werk beter, soepeler en efficiënter wordt als jij je ook thuis voelt in je functie.

We zijn echt een familiebedrijf: de sfeer blijft altijd warm, laagdrempelig en betrokken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die pico bello lunchopties in onze gezellige kantine (hoe kan het ook anders met al die lekkere producten?). Heb jij de smaak al te pakken?

welkomthuis-foods-banner-(1)