Royal Smilde Bakery

Bij ons in de fabriek werken alleen maar smaakmakers! Of dat nu in Edam, Bolsward of Roden is. Samen leveren wij een breed scala aan producten aan ambachtelijke bakkers, retailers, foodservice professionals, industriële klanten en consumenten. Denk bijvoorbeeld aan gebakbodems voor de ambachtelijke bakker, appelflappen aan retailers, saucijzenbroodjes aan de horeca en ready-to-bake bakmixen via supermarkten aan consumenten. Dat doen we voor diverse eigen merken, maar ook in co-creatie met andere merken en onder Private Labels.

Ook leuk: bij ons in de fabriek maken we tal van producten die jij hoogstwaarschijnlijk zelf ook al eens van geproefd hebt. Neem bijvoorbeeld de beroemde roomhoorn of een lekkere appelflap van het tankstation (onderweg naar je sollicitatie).

Bij Royal Smilde Bakery kun je echt impact maken

Wij zijn trots op wat we doen, maar ook met wie we het doen. Grijp jij elke uitdaging bij de “roomhoorns”? Top! We blijven namelijk continu innoveren (met onze gloednieuwe productielijn voor bladerdeegsnacks bijvoorbeeld) maar ook met liefde investeren in onze collega’s. Heb jij een goed idee of weet jij hoe het anders kan? Laat maar zien! Bij ons is het liever regel dan uitzondering dat onze medewerkers groeien naar heel andere functies dan waar ze ooit begonnen zijn. Hoe dan ook: je krijgt de ruimte om te doen waar jij goed in bent.  Want wij weten als geen ander dat ons werk beter, soepeler en efficiënter wordt als jij je ook thuis voelt in je functie.

We zijn echt een familiebedrijf, en ook al lopen er maar liefst 250 collega’s rond, de sfeer blijft altijd warm, laagdrempelig en betrokken. Heb jij de smaak al te pakken?

welkomthuis-bakery-banner-(1)